Ενδιαφέρουσες στατιστικές για το σεξ!






 Ποιος είναι ο μέσος όρος σεξουαλικών συντρόφων; Πόσο συχνά έχετε οργασμό; Και γιατί το κάνετε; Οι επιστήμονες έψαξαν και βρήκαν...Πόσους ερωτικούς συντρόφους είχατε;...

Σύμφωνα με έρευνα σε ενήλικους 20-59 ετών, οι γυναίκες έχουν κατά μέσο όρο 4 ερωτικούς συντρόφους κατά τη διάρκεια της ζωής τους, ενώ οι άντρες έχουν 7.


Εκμεταλλεύεστε τα «προνόμια»;

Τα δύο τρίτα των φοιτητών είχαν κάποιον «φίλο με προνόμια», θεωρώντας την έλλειψη δέσμευσης ως το σημαντικότερο πλεονέκτημα ενός τέτοιου… διακανονισμού. Περισσότεροι από τους μισούς που έχουν κάνει σεξ με φίλο, είπαν ότι το σεξ περιλάμβανε τόσο προκαταρκτικά όσο και συνουσία. Το 22,7% δήλωσε ότι υπήρξε μόνο συνουσία, ενώ το 8% ανέφερε ότι τα έκανε όλα εκτός από την πράξη της διείσδυσης.
Πηγή: Wayne State University and Michigan State University

Έχετε οργασμό κάθε φορά;

Ενώ το 75% των αντρών φτάνουν πάντα σε οργασμό όταν κάνουν σεξ, μόλις το 29% των γυναικών αναφέρει το ίδιο. Επιπροσθέτως, οι περισσότεροι γυναίκες δεν μπορούν να φτάσουν σε οργασμό μόνο με την κολπική διείσδυση, καθώς συνήθως απαιτείται και ο ερεθισμός της κλειτορίδας.
Πηγή: National Health and Social Life Survey

Έχετε μολυνθεί;

Τουλάχιστον το 50% των σεξουαλικά ενεργών αντρών και γυναικών θα μολυνθεί από τον ιό HPV κάποια στιγμή στη ζωή του. Τα κονδυλώματα μπορεί να είναι χαμηλού ή υψηλού κινδύνου. Τα «αθώα» στελέχη του ιού εκδηλώνονται με σκληρά και μυτερά εξογκώματα στα γεννητικά όργανα, ενώ τα υψηλού κινδύνου μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο της μήτρας. Στο 90% των περιπτώσεων, το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού καταπολεμά την ασθένεια μέσα σε 2 χρόνια.
Πηγή: Centers for Disease Control and Prevention

Πήρατε άδεια μητρότητας;

Τα δύο τρίτα των γυναικών που απέκτησαν το πρώτο τους παιδί κατά το διάστημα 2001-2003 εργάζονταν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, ενώ το 80% αυτών των γυναικών επέστρεψε στη δουλειά μετά τον πρώτο μήνα αφότου γέννησε. Συγκρίνετέ το με την περίοδο 1961-1965, όπου το 44% εργάστηκε ενώ ήταν σε ενδιαφέρουσα και το 35% επέστρεψε στον εργασιακό στίβο μέσα σε ένα μήνα ή λιγότερο μετά τον τοκετό.
Πηγή: U.S. Census

Τι σχέση έχετε με τον καναπέ σας;

Περίπου ένας στους δέκα παντρεμένους (12%) δηλώνει ότι κατά κανόνα κοιμάται σε ξεχωριστό κρεβάτι από τον/τη σύντροφό του/της.
Πηγή: National Sleep Foundation

Πότε χάσατε την παρθενιά σας;

Ομέσος άντρας χάνει την παρθενιά του στην ηλικία των 16,9 ετών, ενώ στις γυναίκες ο μέσος όρος ηλικίας είναι 17,4. Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι στη "μεγάλη αποφαση", παίζουν ρόλο και τα γονίδια: κληρονομικά χαρακτηριστικά, όπως ο αυθορμητισμός, μπορεί να κάνουν ένα άτομο περισσότερο ή λιγότερο πρόθυμο να ολοκληρώσει τη σχέση του σε μικρή ηλικία.


Χρειάζεστε βοήθεια;

Περίπου το 5% των 40άρηδων και το 15-20% των 65άρηδων αντρών βιώνει στυτική δυσλειτουργία.


Το μέγεθος (δεν) μετράει

Οι άντρες μπορούν να χαλαρώσουν. Ο μέσος όρος μήκους του πέους σε στύση είναι 13-18 εκ., ενώ ο μέσος όρος πάχους είναι 10-15 εκ.
Πηγή: Kinsey Institute

Γιατί το κάνετε;

Φυσικά, υπάρχει ο προφανής λόγος της απόλαυσης. Ωστόσο, υπάρχει και η βιολογική παρόρμηση των αντρών για διαιώνιση των γονιδίων τους. Το παγκόσμιο ρεκόρ περισσότερων παιδιών κατέχει μία Ρωσίδα του 18ου αιώνα. Απέκτησε 69 παιδιά, με 27 εγκυμοσύνες εκ των οποίων οι 16 ήταν με δίδυμα, οι 7 με τρίδυμα και οι 4 με τετράδυμα. Όσο για τους άντρες, σύμφωνα με το βιβλίο ρεκόρ Γκίνες, ο Μαροκινός σουλτάνος Ismail Ibn Sharif απέκτησε «τουλάχιστον 342 κόρες και 525 γιους, και μέχρι το 1721, φημολογούνταν ότι είχε 700 αρσενικούς απογόνους».


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νιώθετε ότι θα λιποθυμήσετε; Δείτε τι πρέπει να κάνετε