Αυτός είναι ο Αρχισυντάκτης της Γερμανικής BILD που μισεί τους Έλληνες και την Ελλάδα !Μοιράστε το να δούνε όλοι τα μούτρα του!



Ας πάρουμε λιγάκι την ιστορία από την αρχή,εδω και χρόνια δεχόμαστε ως Έλληνες μια ακραία ρατσιστική επίθεση από μια Γερμανική εφημερίδα τύπου Κίτρινης κατηγορίας με πολλές συκοφαντήσεις,δυσφημίσεις,λεκτικές και γραφικές επιθέσεις και όλα αυτά στον βωμό της προπαγάνδας και της παραπολιτικής καθώς η εφημερίδα BILD χρησιμοποιείται από την Γερμανική κυβέρνηση και ίσως και από μυστικές Ρατσιστικές η άλλες απόκρυφες ομάδες ώστε να διαμορφώσουν και να χειραγωγήσουν τον Γερμανικό λαό,να τον γεμίσουν με μίσος για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ελευθερία της έκφρασης είναι αναπόσπαστο κομμάτι της παγκόσμιας δημοκρατίας,όμως αυτή η εφημερίδα και ο Αρχισυντάκτης της Γιούλιαν Ραιχελτ έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια της νομιμότητας καθώς δεκάδες Έλληνες μετανάστες δέχτηκαν η έστω θα μπορούσαν να δεχτούν σοβαρές επιθέσεις κατά της σωματικής τους ακεραιότητας.
Πολλά τα παραδείγματα Ελλήνων που βίωσαν αυτόν τον ρατσισμό αλλά σήμερα δεν θα σταθούμε εδώ.
Κανονικά έπρεπε να ασκηθεί δικαστική δίωξη στον δημοσιογράφο αυτόν και να ζητηθεί η έκδοση του μέσω Ευρω-εντάλματος στην Ελλάδα για απόπειρα έκθεσης σε κίνδυνο της ασφάλειας των Ελλήνων μεταναστών στην Γερμανία.Ακόμη θα μπορούσε να διωχτεί επίσημα από την Ευρωπαική Ένωση στην οποία ανήκουμε και να γίνουν διαβήματα διπλωματικά για την δυσφήμιση της χώρας μας και τα δυσμενά αποτελέσματα στον Τουρισμό της χώρας.
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε από που πηγάζει τόσο μίσος καθώς ο Αρχισυντάκτης Γιούλιαν Ραιχελτ όχι μόνο πρόσβαλε και έθεσε σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των Ελλήνων μεταναστών της Γερμανίας αλλά ακούστε εδώ τι έκανε ακόμη..ξεκίνησε καμπάνια και ζήτησε από τους Γερμανούς,Τούρκους και όσους μένουν στην Γερμανία η αλλού να φωτογραφηθούν με το ¨ΝΕΙΝ δηλαδή το ΟΧΙ που είπε η κυβέρνηση της Μέρκελ και ο Σόιμπλε στις προτάσεις της Ελλάδας να ζήσει χωρίς να αυτοκτονούν και να λιμοκτονούν τα Ελληνόπουλα.







propaganda enantios tis elladas







propaganda enantios tis elladas2







Επισυνάπτω φωτογραφίες καθώς η πρωτοφανής Ρατσιστική καμπάνια εναντίων της Ελλάδας είχε μεγάλη προβολή και εκατοντάδες έπρεπε να φωτογραφηθούν με το ΟΧΙ της εφημερίδας BILD ώστε να δηλώσουν ξεκάθαρα το μίσος τους για την Ελλάδα μας.

Το μόνο που δεν κατάλαβαν όλοι αυτοί είναι ότι το ΟΧΙ το είπαμε εμείς τότε στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και ότι πολεμήσαμε την φασιστική Ιταλία και την Ναζιστική Γερμανία.
Αυτός είναι λοιπόν ο Αρχισυντάκτης της Bild
Γιούλιαν Ραιχελτ,θαυμάστε τον κομπλεξικό και κρυφορατσιστή Γερμανό δημοσιογράφο που κρυβεται πίσω από τον μανδύα της δημοσιογραφίας για να επιτεθεί σε ένα Έθνος που όχι μόνο έδωσε τα παγκόσμια φώτα και μαθήματα Ελευθερίας αλλά και που αυτή την στιγμή υποφέρει και τα παιδιά της πεινάνε και κινδυνεύουν.
Αυτό δείχνει την ποιότητα και τις εφημερίδας Bild αλλά και την ποιότητα του Γιούλιαν Ραιχελτ.
Επίσης θα ήθελα σε αυτό το σημείο να επισημάνω ότι επίσης μεγάλη μερίδα του Γερμανικού λαού έχει διαφορετική άποψη και υποστηρίζουν την Ελλάδα,μελλοντικά θα αναρτήσουμε σχετικά.
Αν συναντήσετε τον Γιούλιαν Ραιχελτ,μιας και έρχετε στην χώρα μας να του πείτε να πάει να γ@mh8ei!






Γιούλιαν Ραιχελτ ο πρώτος κύριος με τα γυαλιά







Γιούλιαν Ραιχελτ Ο μεσαίος





ΠΗΓΗ
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/03/bild_14.html

Σχόλια

  1. Με μια ανάλυση του τρισδιάστατου μόνον ενός προσώπου, μη γνωρίζοντας την παιδεία του μητρικού γάλακτος κάποιου, μπορεί κανείς να αποφανθεί αν, η πηγάζουσα εκ των αισθητηρίων λογική της σκέψης, είναι υποδεέστερη της εξάρτηση των ενστίκτων, τότε αυτά που εκφράζει το άτομο είναι κτηνοειδείς αξίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νιώθετε ότι θα λιποθυμήσετε; Δείτε τι πρέπει να κάνετε