Τρόμος Βενιζέλου για τις αποκαλύψεις Καμμένου σχετικά με υποβρύχια και ελικόπτερα. Ακόμα δεν είδατε τίποτα κύριε Βενιζέλο.



Βενιζέλος σε Καμμένο: «Tέρμα οι πλάκες και η λάσπη!»

Καθίστε αναπαυτικά να δειτε αύριο τι θα έρθει για τον Ματαντό.
Σε λίγες ημέρες τι θα έρθει για την εταιρεια που εκπροσωπούσε ο ξάδελφος του Παπακωνσταντίνου, επί υπουργείας δικής σας.
Καλά κάνετε και ανησυχείτε…

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο.

Ο υπουργός άμυνας μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό είχε δηλώσει ότι τον ενημέρωσε για θέματα διαφθοράς στα εξοπλιστικά όπου υπάρχουν «πολύ σοβαρά αποδεικτικά στοιχεία-από τα οποία προκύπτουν πιθανά κακουργήματα και πάρα πολλά χρήματα, τεράστια ποσά, τα οποία έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός και για τα οποία θα ελεγχθούν οι υπεύθυνοι ποινικά και αστικά». Αναφέρθηκε, ιδιαίτερα, σε δύο υποθέσεις: Των ελικοπτέρων NH-90 που ξεκινά το 2003 και συνεχίζεται έως σήμερα και των υποβρυχίων η οποία ξεκινά το 1998.

Οι δηλώσεις αυτές εξαγρίωσαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο οποίος είχε διατελέσει υπουργός Αμυνας την περίοδο 2010-2012.

«Τέρμα οι πλάκες, οι φτηνοί υπαινιγμοί, οι συκοφαντίες και η λάσπη ως περιβάλλον στο οποίο άνθισαν συγκεκριμένα δημόσια πρόσωπα ευνοημένα από τη συγκυρία. Η περίοδος των εύκολων και ατεκμηρίωτων λόγων τελείωσε για το σχήμα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».Τώρα έχουν ευθύνη για κάθε ώρα που περνάει μέσα στα ψέματα, χωρίς στρατηγικό σχέδιο, επιφέροντας μεγάλη βλάβη στην οικονομία και τους πολίτες» ανέφερε σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ.

Και καταλήγει: «Οποιος έχει και θέλει να στείλει οτιδήποτε, ας το στείλει με αρμόδιο και σοβαρό τρόπο στη Βουλή, για να πάει ο καθένας στις σωστές του διαστάσεις. Δεν είναι όλοι ίδιοι και όμοιοι στην πολιτική».




Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/03/blog-post_863.html#ixzz3TQA4Ln9W

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νιώθετε ότι θα λιποθυμήσετε; Δείτε τι πρέπει να κάνετε