Για να μην σας κοροϊδεύουν! 1ον δεν χρωστάμε και 2ον η «κρίση» είναι κατασκευασμένη.





Κανονικά, αν δεν ήταν πληρωμένοι όλοι οι πολιτικοί, και σε καθεστώς νομότυπης οικονομίας, θα μπορούσε να συμβεί αυτό που λες «Βιώσιμα μέτρα με έμφαση στην ανάπτυξη της οικονομίας. Έτσι η Ελλάδα θα πάρει μπρος οικονομικά και οι Ευρωπαίοι θα πάρουν τα χρήματα τους», όμως ΔΕΝ τους ενδιαφέρει η ανάπτυξη της χώρας, σκοπός της κατασκευασμένης κρίσης ήταν να χρεωθούν οι χώρες και/για να τις ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ χωρίς πόλεμο.

Το όλο ζήτημα είναι να αντισταθούμε. Φαντάσου στους κανονικούς (φανερούς) πολέμους να σκέφτονταν «αν διώξουμε τον τούρκο/γερμανό μετά τι θα κάνουμε; δεν θα έχουμε συμμάχους, θα σταματήσει το εμπόριο κλπ», μα αν ήμασταν υποδουλωμένοι τι όφελος εμείς θα είχαμε; Να το θέσω πιο πρακτικά, αυτοί έχουν ως όπλο τα χρήματα, μας έχουν αναγκάσει να χρησιμοποιούμε ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ τις τράπεζες, τις κάρτες τους, ένα μέσο που εκείνοι, όπως γουστάρουν, το κινούν.

Τώρα σου δίνω, αύριο δεν σου δίνω. Πώς μπορεί κάποιος από εμάς να είναι σίγουρος; Πώς είσαι σίγουρος, αν εναποθέσεις την ζωή σου στα χέρια τους, ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή δεν θα στην πάρουν; Είναι αλλουνού τα χρήματα!!! Δεν είμαστε αυτόνομη και αυτάρκης χώρα αν αυτοί μπορούν να μας παίζουν κατά το γούστο τους. Αν προσθέσεις τώρα ότι δεν είναι φίλοι μας αυτοί που τα κινούν, κι ότι για να μας τα δίνουν θα παίρνουν κομμάτι κομμάτι την χώρα, πες μου αν είναι μονόδρομος το όχι!

Εμείς δεν θα πάθουμε τίποτα αν φύγουμε από την ευρώπη, αν έχουμε δικό μας νόμισμα, αν κλείσουν τα σύνορα και σταματήσει το εμπόριο. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Ίσα ίσα θα αντιληφθούμε πόσο πλούσια είναι η χώρα μας. ΑΥΤΟΙ θα χάσουν!!

Κι όσον αφορά στο ότι θα είμαστε μόνοι μας, χωρίς συμμάχους.. Ξέρεις πόσο φοβιστικοί δείχνουμε;; Βλέπουν ότι έχουν πέσει σαν τα κοράκια πάνω μας όλες οι μεγάλες δυνάμεις κι εμείς δεν υποτασσόμαστε, ξέρεις τι σκέφτονται όσοι μας παρακολουθούν; Πώς δεν φοβούνται!!! Ποιος κατακτητής θα εισβάλει στην χώρα αν εμείς κατατροπώσουμε τον πιο ισχυρό;;;;;;

Μεγαλύτερη φοβέρα από την υπεροχή υπάρχει;

http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/07/h-krish-einai-kataskeyasmenh-kai-den-xroystame.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νιώθετε ότι θα λιποθυμήσετε; Δείτε τι πρέπει να κάνετε