Προβλήματα Ταχυκαρδίας; Να τι πρέπει να κάνετε ώστε σε 2 λεπτά οι χτύποι της καρδιάς σας να επανέλθουν στον κανονικό ρυθμό!





 Ένα συχνό φαινόμενο που συμβαίνει σε άνδρες και γυναίκες είναι η ταχυκαρδία, χωρίς κανένα λόγο ή εξαιτίας του στρες.



Κανείς δεν θέλει αυτό το δυσάρεστο συναίσθημα ή όλοι θέλουν να σταματήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.




Αυτοί είναι τρεις απλοί τρόποι που σε λιγότερο από ένα λεπτό θα επιβραδύνουν το ρυθμό της καρδιάς σας.






Η μέθοδος του κρύου νερούΧρειάζεστε πολύ κρύο νερό, εάν είναι δυνατόν παγωμένο νερό. Όσο πιο κρύο είναι το νερό τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βουτήξετε το πρόσωπό σας σε κρύο νερό και να μείνετε έτσι όσο μπορείτε.
Η διαδικασία αυτή διεγείρει το πνευμονογαστρικό νεύρο σας, το οποίο επηρεάζει και επιβραδύνει τον καρδιακό ρυθμό. Όταν κρατάτε το πρόσωπό σας σε κρύο νερό το σώμα στέλνει ένα σήμα για να επιβραδύνει τον μεταβολισμό. Αυτή η μέθοδος είναι γνωστή ως αντανακλαστικό των δυτών, και προκαλεί ταχεία μείωση του αριθμού των καρδιακών παλμών.

Βαθιά αναπνοήΠάρτε πολύ βαθιά ανάσα και μετά εκπνεύστε γρήγορα τον αέρα από τους πνεύμονες. Επαναλάβετε τη διαδικασία και φροντίστε οι πνεύμονές σας να γεμίζουν πλήρως με κάθε αναπνοή που παίρνετε. Αυτό θα επιβραδύνει τον καρδιακό ρυθμό.
Χειρισμός ValsalvaΠάρτε μια ανάσα μέτριας έντασης, κλείστε τη μύτη και φυσήξτε την αναπνοή σας έντονα χωρίς να βγάλετε τον αέρα. Κρατήστε αυτή την πίεση όσο μπορείτε, εκπνεύστε και χαλαρώστε

Μπορεί να παρουσιάσετε ζάλη, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Εάν έχετε συχνά αυτά τα επεισόδια ταχυκαρδίας που διαρκούν 20 ή περισσότερα λεπτά, αίσθημα κόπωσης, πόνο ή άλλη δυσφορία, ζητήστε ιατρική βοήθεια.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Το διαβάσαμε από το: Προβλήματα Ταχυκαρδίας; Να τι πρέπει να κάνετε ώστε σε 2 λεπτά οι χτύποι της καρδιάς σας να επανέλθουν στον κανονικό ρυθμό! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/07/2_28.html#ixzz3hBoQFS37

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νιώθετε ότι θα λιποθυμήσετε; Δείτε τι πρέπει να κάνετε