Ροζ «μπατσο-γκαρσονιέρα» στην Λάρισα.


Σόδομα και Γόμορρα σε πόλη της Κεντρικής Ελλάδας που διαθέτει
ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια. Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί, ανάρμοστες σχέσεις, ερωμένες που διοικούν και πάρτι με παρανομίες συνθέτουν το παζλ του νέου «Λάρισα-γκέιτ».
Το σκάνδαλο, όμως, δεν αφορά τις ατίθασες φοιτήτριες, αλλά υψηλόβαθμους αξιωματικούς που έχουν συνάψει… ανάρμοστες σχέσεις με υφιστάμενές τους, μία εκ των οποίων μάλιστα έχει φθάσει στο σημείο να διοικεί «αντ’ αυτού» κοτζάμ Αστυνομική Διεύθυνση σε πρωτεύουσα του νομού.


Το θέμα, όμως, έχει πάρει διαστάσεις και εκτός των τειχών της πόλης, που και στο πρόσφατο παρελθόν έχει… κλονιστεί από σεξ, όργια και πάρτι με παντρεμένες κυρίες. Κοινωνός αυτών των πληροφοριών όπως αποκαλύπτει η «Freddo»- έφθασε στο σημείο να γίνει και ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας, καθώς στο γραφείο του ταχυδρομήθηκε συστημένος φάκελος με δισέλιδη επιστολή, με όλες τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες, με στοιχεία και ονόματα, αλλά και σχετικά με την γκαρσονιέρα όπου συνευρίσκονται όλα τα ένστολα παράνομα ζευγάρια. Η εφημερίδα έχει στη διάθεσή της την εν λόγω επιστολή, η οποία ταχυδρομήθηκε ταυτόχρονα και σε ανώτατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

«Συγχαρητήρια -αναφέρει ο επιστολογράφος- για την ανάληψη των καθηκόντων σας. Κύριε υπουργέ, η συντριπτική πλειοψηφία των αστυνομικών εκλιπαρεί για τη θεσμοθέτηση βάσεων αξιοκρατίας σε όλα τα επίπεδα, όπως ακριβώς υποσχεθήκατε με την ανάληψη των καθηκόντων σας.

Όμως, κύριε υπουργέ, τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τον τελευταίο χρόνο στη Λάρισα αποτελούν ντροπή και αθλιότητα για το Σώμα της Αστυνομίας. Εκδιώχθηκαν τρεις αστυνομικοί διευθυντές προκειμένου προκλητικά να αναλάβει (κυρίαρχο πόστο) την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας ο Γ.Α.

Ο αξιωματικός το 2014 στην αναδιάρθρωση του κ. Δένδια χρίστηκε προϊστάμενος υπηρεσίας, θέση που σύμφωνα με τον νόμο ανήκε στον πρώτο ή τον δεύτερο αξιωματικό, παρακάμπτοντας άλλους εφτά ανώτερους αξιωματικούς αφού ήταν όγδοος στην ιεραρχία. Τον Μάρτιο του 2015 εκδιώχθηκαν τρεις αστυνομικοί διευθυντές απαξιώνοντας και ακυρώνοντας την υπηρεσιακή τους διαδρομή, κόπους, στερήσεις, προσωπικές και οικογενειακές, θεμιτές φιλοδοξίες τριάντα πέντε ολόκληρων ετών, προκειμένου ο τέταρτος στην ιεραρχία να αναδειχθεί».




Στην επιστολή γίνεται, όμως, και μία ακόμη σοβαρή καταγγελία για τον ένστολο που είναι το «δεξί χέρι» του αστυνομικού διευθυντή και ο οποίος διατηρούσε στενές σχέσεις με στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

«Μια κλίκα -υπογραμμίζεται στην καταγγελία- δυο κατώτερων αξιωματικών κολλητών του, που έβαλαν πλάτη να τοποθετηθεί με πολιτικές παρεμβάσεις, άρχισαν δράση, την ίδια μάλιστα ημέρα. Ο υπαστυνόμος Κ.Δ. ο οποίος ελέγχθηκε ακόμη και με κατ’ οίκον έρευνα για συμμετοχή στην οργάνωση Χρυσή Αυγή κατά τη διάρκεια των ερευνών για σχέσεις μελών της με αστυνομικούς (και όχι άδικα αφού όλοι γνωρίζουμε στη Λάρισα το πιστεύω του αλλά και τις διασυνδέσεις του με τον Κ.Δ., μπράβο της νύχτας και αρχηγό τότε της Χ.Α. στη Λάρισα).

Αυθημερόν ο υπαστυνόμος αυτός, με την ανάληψη καθηκόντων του φίλου του αστυνομικού διευθυντή, τοποθετήθηκε ως υποδιοικητής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών με απειλές κατά του διοικητή της υπηρεσίας, όπως “Ο αστυνομικός διευθυντής είναι αδελφός μου και ή φεύγεις από την υπηρεσία με αίτησή σου ή με τις επερχόμενες μεταθέσεις. Διάλεξε …”. Ο αστυνόμος παροπλίστηκε ως τις μεταθέσεις, οπότε και στη συνέχεια μετατέθηκε, ενώ o K.Δ. επίσης μετατέθηκε ως διοικητής στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών. Εκτοτε λύνει και δένει… Στις μεταθέσεις η κλίκα αυτή έδιωξε κάθε αξιωματικό και κατώτερο που δεν χώνευαν, κυρίως σε Φάρσαλα και Αγιά, ενώ βόλεψαν κάθε φίλο τους».

Παράφορος έρωτας

Σε αυτό το σημείο ο επιστολογράφος αναφέρεται στην περιβόητη γκαρσονιέρα και στον έρωτα του αστυνομικού διευθυντή με παντρεμένη αστυνομικίνα, που λύνει και δένει στην αστυνομική διεύθυνση που διοικεί ο εραστής της.

«Ο αστυνομικός διευθυντής -τονίζεται στη δισέλιδη επιστολή- στις μεταθέσεις του Ιουλίου του 2015 μετέθεσε δίπλα του στο επιτελείο την παντρεμένη εξωσυζυγική του σχέση (σχέση 5ετίας, μόνιμη και γνωστή σε κάθε αστυνομικό της Λάρισας και όχι μόνο) αρχιφύλακα Δ.Χ.

Προκειμένου να θολώσει τα νερά για τη μετάθεση της γκόμενάς του έκανε άλλες εφτά υπεράριθμες μεταθέσεις στο επιτελείο. Σήμερα, ακόμη και οι ανώτεροι αξιωματικοί, προκειμένου να ζητήσουν κάτι υπηρεσιακό, πρέπει να παρακαλέσουν πρώτα την ερωμένη για να πετύχουν θετική εισήγηση, αφού η εντολή είναι όλα να περνάνε από τη Χ. και να μην τον ενοχλεί κανείς, αφού όλη ημέρα στο γραφείο θα πίνει καφέ ή ο Κ.Δ. ή ο έτερος κολλητός του, υπαστυνόμος Α.Μ., συνέταιρός του στην γκαρσονιέρα για τις ερωμένες τους.

(Δεν κατάφερε η ερωμένη αυτού Λ.Ε. να τη μεταθέσει στο επιτελείο, γιατί ως ειδική φρουρός ακόμη εφέτος δεν έχει δικαίωμα μετάθεσης, άλλως οι υπεράριθμοι θα ήταν εννέα. Φυσικά η Δ.Χ. έφερε ως επικεφαλής στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης όλες τις κολλητές της και γίνεται πάρτι καθημερινού κουτσομπολιού. Ολα τα παραπάνω μπορεί να σας τα βεβαιώσει κάθε αστυνομικός στη Λάρισα και κυρίως ο ταξίαρχος που ακούγοντας τη δύναμη του αστυνομικού διευθυντή χάθηκε … και απλά άλαλος κωφεύει λόγω καριέρας. Κανένα περαιτέρω σχόλιο … Γνωστά επίσης και στα ντουβάρια του κτιρίου. Πρόκειται για σωρεία πειθαρχικών και όχι μόνο παραπτωμάτων. Περιμένουμε την καταλυτική σας αντίδραση-παρέμβαση διότι η κατάσταση αυτή μας απογοητεύει αφάνταστα, δεν υπάρχει ίχνος ήθους από την αναξιοκρατία, τα γκομενιλίκια του διευθυντή, τις κλίκες, το άραγμα των φίλων κ.λπ.».

Πάντα με το…αζημίωτο!

Το καλό ο επιστολογράφος το κρατάει για το τέλος, σε υστερόγραφο, στο οποίο κάνει λόγο για «λεκιασμένο» αστυνομικό διευθυντή από την περίοδο που κατείχε τον βαθμό του αστυνόμου.

«Υ.Γ.: Επί των ημερών του -αναφέρεται στην επιστολή- ως διοικητής του Α.Τ. Ραψάνης τσιμεντοποιήθηκαν με το αζημίωτο τα παράλια του Νομού Λάρισας. Μάρτυρες όλοι οι συνυπηρετήσαντες την περίοδο εκείνη που αφηγούνται τα SMS προς τους εργολάβους για τους επικείμενους ελέγχους που θα ακολουθούσαν. Υπήρξαν μάλιστα και επεισόδια εντός του Τμήματος, με αγανακτισμένους βαθμοφόρους που τους δούλευαν οι εργολάβοι δείχνοντάς τους τα SMS του διοικητή, που τους ενημέρωνε να φύγουν αφού θα έστελνε λόγω καταγγελιών τους αστυφύλακες για έλεγχο.

Με ιδιαίτερη τιμή και ελπίδα πως κάποτε θα ερευνηθεί κάποια πραγματική καταγγελία, αναμένοντας έστω μία απάντηση».

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Freddo», ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Τόσκας, έδωσε αμέσως εντολή να διαβιβαστεί η επιστολή στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., για να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα και άκρως γαργαλιστικά…

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/11/blog-post_530.html#ixzz3rBxAFUJZhttp://www.zoomblog.org/2015/11/blog-post_530.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νιώθετε ότι θα λιποθυμήσετε; Δείτε τι πρέπει να κάνετε