ΞΥΠΝΗΣΤΕ ... ΙΔΟΥ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.



Κι όμως η Ελλάδα δεν είναι πλέον μια ελεύθερη και αυτόνομη χώρα δυστυχώς, όπως θα αποδειχθεί πιο κάτω.
Οι προηγούμενοι πολιτικοί (του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ) μετέτρεψαν τα ιδιωτικά χρέη σε διακρατικά, μετέφεραν
τις διαφορές με τους δανειστές στο αγγλικό δίκαιο και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, αλλά ο Τσίπρας και η αριστερά όμως (όπως και όλα τα κόμματα που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο), παρέδωσαν και επίσημα πλέον την εθνική κυριαρχία της χώρας στους δανειστές.
Ποιος όμως από εσάς το ξέρει αυτό; Ποιος έχει διαβάσει το τρίτο μνημόνιο; Νόμος 4336/14-8-2015 (ΦΕΚ 94). Στο άρθρο 3 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ, περιλαμβάνεται το κείμενο του Μνημονίου Συνεννόησης και στον αριθμό 1 παρ. β (σελίδα 1014), γράφει κατά λέξη:

«Η κυβέρνηση δεσμεύεται να διαβουλεύεται και να ΣΥΜΦΩΝΕΙ με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για όλες τις ενέργειες που αφορούν την επίτευξη των στόχων του Μνημονίου Συνεννόησης, πριν από την οριστικοποίηση και τη νομική έγκρισή τους.».

Δηλαδή, ο ελληνικός λαός (μέσω των αντιπροσώπων του) δεν μπορεί πλέον να νομοθετήσει, για οποιοδήποτε θέμα, χωρίς να ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ απόλυτα και οι δανειστές.
Είναι αυτή ελεύθερη χώρα ή ένα εξευτελισμένο προτεκτοράτο;

Ας φέρει λοιπόν οποιοσδήποτε από εσάς ένα διεθνές παράδειγμα ελεύθερου κράτους, που δεν μπορεί να νομοθετήσει αυτόνομα. Είναι λοιπόν ελεύθερο κράτος η Ελλάδα;

Και αφού δεν είναι, τι το χρειαζόμαστε αυτό το σάπιο και πανάκριβο πολιτικό σύστημα, που μας έφτασε σ’ αυτόν τον εξευτελισμό και ειδικά τη Βουλή, αφού η τελευταία, μόνο αποφάσεις των δανειστών μπορεί πλέον να «νομοθετήσει»;

Γιατί άραγε καθόμαστε και ακούμε τις κάθε είδους ανοησίες των κατά φαντασίαν πολιτικών στα καθεστωτικά ΜΜΕ;

Το πρώτο επομένως που πρέπει να κάνουμε εμείς οι πολίτες είναι να αναλάβουμε να απελευθερώσουμε την πατρίδα. Μετά θα δούμε όλα τα υπόλοιπα.


triklopodia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νιώθετε ότι θα λιποθυμήσετε; Δείτε τι πρέπει να κάνετε