ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΑΕΙ Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΣΤΟ ΤΕΙ!.. - ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΒΑΡΚΑΡΗ;



Την πρώτη φορά δεν... ήξερε, τη δεύτερη έμαθε. Με ελικοφόρο ΑΤR42 "πέταξε" στην Κοζάνη για το δεύτερο μάθημα στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας η σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα "πέταξε" με την εταιρεία Astra Airlines, μία αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, η οποία επιδοτείται από το κράτος για να πραγματοποιεί πτήσεις στις λεγόμενες άγονες γραμμές (Κοζάνη, Καστοριά κ.τ.λ.).

Στο δεύτερο μάθημα της κας Μπαζιάνα στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και η αίθουσα ήταν γεμάτη από φοιτητές που είχαν πάει να παρακολουθήσουν.

Αυτή τη φορά ήταν όλα διαφορετικά: ούτε ξεναγήσεις, ούτε κάμερες, ούτε φωτογράφοι. Η Μπέτυ Μπαζιάνα φορούσε μαύρο μπλουζάκι, γκρι ζακέτα, μαύρο παντελόνι και μαύρες μπαλαρίνες. Μπήκε στην αίθουσα και αφού έκανε μια μικρή επανάληψη στα όσα είχε πει στο προηγούμενο μάθημα, ξεκίνησε τη διδασκαλία.

Και μετά, έφυγε αμέσως για Θεσσαλονίκη και από εκεί για Αθήνα. Η απάντησή της όταν της πρότειναν να μείνει για δείπνο σε κάποιο από τα ταβερνάκια της περιοχής ήταν και πάλι αρνητική. «Πρέπει να είμαι κοντά στα παιδιά μου» απαντούσε σε όποιον την προσκαλούσε.

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νιώθετε ότι θα λιποθυμήσετε; Δείτε τι πρέπει να κάνετε